2021 Tulum Modası Nasıl Olacak?

02-08-2021 13:14
2021 Tulum Modası Nasıl Olacak?

Tulum modası, tulumların her tarza uyumlanabilmesi ve parça seçimi için düşünülmesini gerektirmemesi nedeni ile popülerliğini hiçbir zaman kaybetmez. Doğru tulum modeli ile vücut kusurlarını örtebilmek mümkündür. Bu nedenle bacak ve basen bölgesi kalın olan kadınların alt bölümü bol olan tulumları tercih etmeleri tavsiye edilir. Bel bölgesinin öne çıkması için özellikle son yıllarda kemerli tulum modelleri daha fazla tercih edilir. Tulumda 2021 trendi, sadeliğin ve rahatlığın öne çıkartılmasıdır. Kadın modası tulum modelleri için eteklerde de olduğu gibi kalın pileler etrafında şekillenir. Tulumlarda trend, kalın piledir. En popüler tulum kombini ise sandalet ve güneş gözlüğü ile yapılan yazlık tulum kombinleridir.

Tulum Modasında Kot Tulum Modelleri

Sportif bir görünüme sahip olmak isteyenler, kot tulum modası ile eşsiz kombinler ortaya çıkartabilirler. Özellikle beyaz spor ayakkabı ve kot tulum kombini yapılarak sonbahar mevsiminde spor şık bir görünüm elde edilebilir. Yumuşak kottan üretilmiş tulumlar tercih edildiğinde, hareket özgürlüğünde de herhangi bir kısıtlama olmamış olur.

Sokak Stilinin İddialı Parçalarından Deri Tulumlar

Deri formdaki tulumlar çoğunlukla özel günlerde tercih ediliyor olsa da, 2021’de sokak modasında da yerini almıştır. Deri tulum şıklığı hem yaz hem de kış mevsimlerinde tercih edilebilir. Kış mevsiminde botlarla ve yaz mevsiminde de terlikler ile kombinlenebilir. Özellikle yaz aylarında diz altı, kısa deri tulum modelleri tercih edilebilir.

Yaz Mevsimi İçin Şort Tulum Modelleri

Yaz mevsiminde hayat kurtaran tulum giyim modelleri arasında şort tulumlar vardır. Rahatlıklarının yanı sıra günlük rutin içerisinde gidilebilecek her alan için de kombinlenebilir. Markete ya da arkadaşları ile kahve içmeye giderken hem şıklığın hem konforun yakalanabileceği hem de kolay kombin yapılabilecek bir parçadır.

Tulum Modasında Öne Çıkan Renkler

Tulum tasarımlarında en fazla tercih edilen renkler, canlı ve parlak renklerdir. Tulum kıyafet tercih edildiğinde, cesur renkli tulumlar ile 2021 modası daha iyi yansıtılabilir. Koyu renk tonlarına sahip olan tulumlar ise, şık davetlerde ve farklı konseptlerdeki etkinliklerde tercih edilebilecek tulum modellerinde tercih edilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.