Atlet Bluz Nedir Nasıl Kombin Edilir?

23-06-2021 14:34
Atlet Bluz Nedir Nasıl Kombin Edilir?

Atlet Bluz Nedir? Nasıl Kombinlenir?

Yazın sıcak günlerinde tercih edebileceğiniz en şık parçalardan biri kolsuz tişörtlerdir. Tişörtler kavurucu yaz sıcaklarında kendinizi rahat hissedeceğiniz, hafif ve kullanışlı parçalar. Diğer yönden kolsuz tişört modelleri dolabınızdaki neredeyse tüm parçalarla uyumludur. Şort, pantolon, etek ya da tayt gibi sürekli kullandığınız günlük parçalarla harika kombinasyonlar yapabilirsiniz. Hem rahat hem de trend olduklarına göre kolsuz tişörtleri farklı şekillerde günlük stilimize dahil edebiliriz. Bu yaz bizi serin tutacak, aynı zamanda rahat ve zahmetsiz şık bir görünüme kavuşturacak en güzel 2021 kolsuz tişört kombinleri ve stil önerileri sizleri bekliyor!

Bu yazın sıcak güneşli günlerinde az dolabınızda mutlaka yer vermeniz gereken parçaların başında kolsuz tişörtler geliyor. Son birkaç sezondur sokak modasında yükselişe geçen parçalar olduklarını biliyoruz. Sokak modasını yakından takip ediyorsanız ve tişörtlerin rahatlığından vazgeçemiyorsanız bu yaz dolabınıza birkaç tane kolsuz tişört dahil etmeniz gerek.

Atlet Bluz/ Kolsuz Tişört Giymenin 5 Havalı Yolu

Son birkaç sezondur sokak modasında dikkat çeken parçalar arasında yer alan atlet bluzlar, gündüzden geceye dolabınızdaki birçok farklı parçayla her mekânda rahat ve şık bir stile sahip olabilirsiniz. Atlet tarzında kalın askılı bluzlar; şık bir ceketin içerisine veya rahat bir spor kombinine rahatlıkla uyum sağlıyor. İşte, 2021 yaz ayları için atlet bluz kombinleri:

·Şortlar: Düz renklerde ya da grafik baskılı kolsuz tişörtünüzü en rahat zahmetsiz şekilde tamamlayabileceğiniz parçaların başında şortlar geliyor.

·Kalem Etekler: Kolsuz tişörtleri seviyorsanız sokak modasından ve ünlü isimlerden bu konuda ilham alabilirsiniz. Son dönemde birçok ünlü isminde günlük stilinde tercih ettiği kalem etek + kolsuz tişört kombinasyonu ilginizi çekebilir. Bu kombin ofis ortamı için çok uygun olmasa da arkadaşlarınızla gün içindeki gezmeler için oldukça uygun.

·Maxi Etekler: Kolsuz tişörtlere en çok yakışan trend parçaların arasında maxi etekler gelmekte. Özellikle bu yazın trendi çiçek desenli maxi etekleri ile kolsuz tişörtünüzü zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.

·Ceketler: Spor bir şıklığın peşindeyseniz ve işiniz gereği sıkça ceket giymek zorundaysanız bu yaz ceketinizin içine kolsuz tişörtleri rahatça giyebilirsiniz. Düz renklerde bir kolsuz tişört blazer ceketin altında şık bir bluz gibi duracaktır.

·Tulumlar: Sıcak yaz günleri için genç ve dinamik bir stil arayışınız varsa kolsuz tişörtleri tulumlarla ya da salopetlerle deneyebilirsiniz. Bu yaz hem kullanışlı hem de rahat bir görünüm için dolabınızda yazlık tulumlara yer açabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.