Bayan Geniş Paça Kapri Pantolon Nedir? Nasıl Kombin Edilir?

17-08-2021 14:13
Bayan Geniş Paça Kapri Pantolon Nedir? Nasıl Kombin Edilir?

2021'de pantolon modası tam anlamı ile değişti. Dar pantolonların yerini kesinlikle bol pantolonlar aldı. Bu değişimden paça boyları da etkilendi doğal olarak. Hem paçanın genişliği hem de boyu açısından geniş paça kapri pantolonlar son zamanlarda özellikle tercih edilmeye başlandı.

Yazın da gelmesi ile birlikte sandaletlerin üzerine giyilen geniş paça kapri pantolonların birçok kombinleme çeşidi bulunmakta. Geniş paça kapri pantolonlar o denli şık oluyor ki basenleri tam oturan pantolon aşağıya doğru genişleyerek bir kavis alıyor ve dizin biraz altında bitiyor. Bu pantolonların altına ince topuklu ve ince bantlı ayakkabılar giymek de güzel bir kombin oluşturuyor. Bunun dışında birçok kumaş türünde üretilen geniş paça kapri pantolonlar sandaletlerle, terliklerle ya da yazlık spor ayakkabılarla çok rahatça tercih edilebiliyor.

Keten Geniş Paça Kapri Pantolon

Bol pantolonlar denilince hele bir de mevsim yazdı ise en rahat kumaş ketendir. Pamuklu keten kumaşlar kesinlikle hareket kolaylığı ve terlememe imkanı sunmaktadır. Keten geniş paça kapri pantolonlar bu yaz hem sizde serinletecek hem de şıklığınıza şıklık katacak.

Üstüne giyeceğiniz ince tişörtünüz ya da bluzunuz ile bu pantolonu kombinlemek hem çok kolay hem de her an dışarı çıkarken kurtarıcı bir parça. Dolabınızın yazlık bölümüne ekleyeceğiniz yeni bir pantolon keten geniş paça kapri pantolon olacaktır.

Rahat Kesim Kapri Pantolon

Hem şık hem rahat olmak her kadının isteğidir. Rahat kesim kapri pantolon bu isteğinizi karşılayacak bir numaralı yaz giysisidir. Sandaletleriniz ile birlikte giyebileceğiniz mükemmel bir rahatla sahiptir. Özellikle sahile giderken bikininizin üzerine bile giyebilirsiniz. İncecik kumaşı ve pamuklu yapısı sayesinde rahat kesim kapri pantolonlar hem sizi rahat ettirecek hem de birbirinden güzel çeşitleri ve renkleri ile şıklığınıza şıklık katacaktır.

Bol Kapri Pantolon

Bol kapri pantolon birçok çeşidi ile ürün yelpazesi geniş olan bir giysi çeşididir. Pamuklu kumaşlardan kota kadar birçok kumaş türünde üretilmekte olup sizi rahat ettirecek bir giysidir. Özellikle pastel tonlarında yaz mevsiminde çok tercih edilen bu pantolon türü üzerine giyeceğiniz şık bir crop ile size bambaşka bir hava katacaktır.

2021 yaz modasında sizi ve dolabınızı en çok değiştirecek olan parçalardan biri de geniş paça kapri pantolondur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.