Jean Yelek Nedir? Nasıl Kombinlenir?

27-07-2021 19:54
Jean Yelek Nedir? Nasıl Kombinlenir?

Kot yelekler hemen hemen her kombinin üzerine giyilebilecek, salaş ve bohem tarzda giyim ürünleridir. Özellikle son yıllarda oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır. Bu tip kombinler için gerekli parçalar seçilirken dikkat edilmesi gereken hususların başında yeleğin sade veya hareketli olup olduğunu belirlemek gerekir. İçlerine giyilecek olan gömlek veya tişörtler buna göre seçilmelidir. Kot yeleklere en çok yakışan alt giyim ürünleri ise İspanyol paça pantolonlardır.

Kot Yelek Kombinleri

Kot yelekler (denim – jean), özellikle elbiselerle kombinlenen tarz yelek modellerindendir. Özellikle uzun jean yelek modelleri, koyu renkleriyle oldukça tercih edilen parçalardandır. Kısa modeller ve açık renk tasarımlarda yeni sezonda öne çıkan denim yelek modellerinden olmaktadır.

İlkbahar- Yaz sezonunda kot yeleklerin diğer hırka veya ceket modellerine göre öne çıktığını söylemek mümkündür. İster günlük/ salaş ister daha şık parçalarla tamamlanan kot yelekler her şeyle çok yakışıyorlar.

·Uzun elbiseler kot yeleklerinizle kullanmak için oldukça hoş bir seçim olacaktır. İlkbahar-yaz aylarına da uygun bir sokak stilini yakalamak istiyorsanız, sandaletler de bu ikiliye eşlik edebilirler.

·Kotlarla tamamlayın: Grunge akımı… Sanırım her zaman hayatımızda olacak, ki olsun da. Günlük hayatında bu tarz giyinmekten vazgeçemeyenlerdenseniz, büyük ihtimalle kot yelekler en güzel kot pantolonlarla yakışıyor diyenlerdensiniz. Ton farkı önemli değil, zaten bu stili bu kadar güzel kılan da bu düzensizlik.

·Beyaz yeni sezonun en moda renklerinden. Yaz aylarına da inanılmaz yakışan beyazı, elbiselerde, pantolonlarda, bluzlarda kullanın. Kot yelekler ise stilinize renk katsın.

·Desenli olan her şeyi 2021 ilkbahar-yaz sezonunda çok göreceğiz. Edindiğiniz çiçekli elbiseleri, geometrik desenli pantolonları tamamlama sıkıntısı yaşıyorsanız kot yelekler iddiasız ancak mükemmel uyumlu parçalardan olacaklardır.

·Kot yeleğiniz maxi eteklerle tamamlayın. Bu rahat görünümü büyük çantalarla ve salaş tişörtlerle desteklemek doğru hamle olacaktır.

·Yüksek bel etekler ise kot yeleklerle tamamlanmak için en doğru seçimlerden biri!

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.