Kadın Dantelli Crop Gömlek Nedir?

27-05-2021 21:38
Kadın Dantelli Crop Gömlek Nedir?

Kadın crop gömlek kombinleri 90’lı yıllardan bu yana trend olmaya devam eden tasarımlar içerisinde yer almaktadır. Diyafram bölgesinin üst kısmında kesilen ve göbeğin açık kaldığı modellerdir. Dantelli ya da şifon modellerin yanı sıra aynı zamanda günlük kullanım için tercih edilen örme kumaş modeller de bulunur.

Crop gömlek tasarımları içerisinde dantelli olan modeller Vintage tasarımlar olarak bilinmekte olup bu tasarımların gençlerin gözdesi olduğu bilinir. Dantel crop gömlekler şık bir valonlu etekle ya da kumaş pantolonla göz alıcı bir kombin oluşturmak mümkündür.

Birbirinden farklı renk ve seçeneklere sahip olan crop gömlek kadın modelleri arasından kot pantolonlarla kombin yapılabilecek ürünler de bulunur. Özellikle canlı renk tasarımlar kot pantolonlar ile uyumlu bir biçimde kullanılabilir. Aynı zamanda spor ayakkabı ve renkli çoraplarla da hareketli tasarımlar elde edilebilir.

Crop Gömlek Modelleri ile Eskimeyen Moda Trendini Yakalayın

Kısa crop gömlek modelleri yüksek bel pantolon ve eteklerle birlikte çok şık kombinler olarak oluşturulabilirler. Geçmiş yıllardan beri modadaki yerini kaybetmeyen bu tasarımların spor ya da şık olarak tercih edilmesi de mümkündür.

Spor tasarım crop gömlekler daha çok pantolonlar ile kombin yapılırken şık tasarım crop gömlekler ise etek modelleri ile kombin yapılabilir. Bunların dışında crop tasarım gömleklerin havuç pantolonlarla da çok şık kombinler yaptığı bilinir.

Birbirinden farklı renkler ile oluşturulan bu kombinler içerisinde crop gömlek beyaz modellerin hem şık hem de spor tasarımlarda en çok tercih edilen renk olduğu bilinmekte olup beyaz renkte çok fazla model bulunabilir.

Günlük Giyimde Crop Gömlek Tasarımları

Crop gömlek tasarımlarını günlük giyimde kullanmak isteyenler için farklı kumaşlardan üretim sağlanmıştır. Markaların üretim anlayışlarına bağlı olarak bu ürün kumaşları değişkenlik göstermekte olup kişisel beğeniler doğrultusunda seçilebilir.

Her beğeniye uygun olarak tasarlanan gömlekler içerisinde siyah ve beyaz modellerin çok sık tercih edildiği bilinir. Siyah crop gömlek modeli tercih edilmesi durumunda siyah bir pantolon ve etek ile tamamlandığında tek parça bir tasarım haline getirilmesi mümkün olacağından öncelikli olarak ne şekilde kombin yapılacağına karar verilmesi gerekmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.