Vual Gömlek Nedir? Nasıl Kombinlenir?

28-07-2021 21:52
Vual Gömlek Nedir? Nasıl Kombinlenir?

Vual Gömlek Nedir? Nasıl Kombinlenir?

Bir kadın gömleği, bir erkek gömleği, bir gömlek elbise, bir tunik, katmanlı bir etek veya bralet gibi pek çok giyim ürününde vual kumaş tercih edilmektedir. İster yazlık bir gömlek ister gündelik bir bluz tercih edin baskılı pamuklu vual kumaş harika bir seçimdir. Modanın eşiğinde kalmak için modaya uygun renkleri seçebilir veya en sevdiğiniz rengi tercih edebilirsiniz.

Pamuklu vual, günlük kıyafetler için mükemmel bir seçenektir. Şifon, jakar veya dantel gibi bir dizi "özel gün” kumaşına kıyasla yeterince şık görünmediği için muhtemelen onu gece kıyafetlerinde göremezsiniz. Ancak günlük kullanım için en iyi malzemelerden biridir. İç göstermesinden rahatsız oluyorsanız vual gömlek ürününüze astar ekleyebilir veya kaşkorse gibi opak bir parçanın üzerine giyebilirsiniz. Ayrıca, tüm pamuklu kumaşlar gibi pamuklu vual de kolayca kırışır ve suyu emer.

Vual Kumaş Nedir?

Vual kumaşlar genellikle %100 pamuk veya pamuk karışımından yapılan hafif, düz dokuma bir kumaştır. Çoğu pamuklu kumaştan daha yüksek iplik numarasına sahiptir ve bu da ipeksi yumuşak bir doku sağlar. Vual kumaş, hafif, nefes alabilen ve yarı şeffaf olduğu için yaz için mükemmel bir seçimdir. Vual, geniş bir renk ve baskı yelpazesine sahiptir. Her zaman moda olan çiçekler ve çizgilerden puantiyeli ve geometriye kadar aradığınız her türde bulmanız mümkün. Dökümlü elbiseler, tunikler, etekler, üstler, iç çamaşırları, rahat giyim ve çocuk kıyafetlerine dönüştürülmeye hazırdır. Pamuklu vual kumaş, yaz mevsiminde giyilebilecek en iyi beş kumaş türü içinde yer alır. Birçok hafif kumaş gibi, vual kumaş da ilkbahar ve yaz kıyafetleri için idealdir. Peçe anlamına gelen Fransızca kökenli kelimelerdir. % 1 pamuk veya pamuk ve keten harmanlanarak yapıldığında havanın geçmesine izin vererek en kavurucu günde bile rahatlık sağlar. İnce dokusundan dolayı, vual kumaş aynı zamanda giysileri astarlamak için de kullanılabilir.

Yüksek Kaliteli Vual Kumaşın Temel Özellikleri Nelerdir?

·Düz, sıkı bir örgü yapısına sahiptir.

·Parlak ve kaygan yapısıyla ipeğe benzetilir.

·Hafif şeffaftır, isteyen astarla birlikte kullanabilir.

·Esnektir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.